22 Eylül 2014 Pazartesi

Ev dekorasyonunda son trend gümüş ışıltısı

Ev dekorasyonunda gümüş dekor ve aksesuarlar
Ev dekorasyonunda metalik renkler yine moda..Altın,gümüş,bakır gibi metaller ev dekorasyonunda ışıltılarıyla göz kamaştırıyor.
Metalik gümüş ışıltılar,gümüş aksesuarlarla şık,sofistike,çarpıcı mekanlar yarabilir,son yılların dekorasyon trendini yakalayabilirsiniz.
Dekorasyonda kullanacağınız gümüş dokunuşlar:gümüş metalik mobilyalar,aynalı mobilyalar,yastıklar,parlak gümüş deri puf,banyonuzda gümüş renkli küvet veya mutfağınızda gümüş renkli buzdolabı fırın veya mutfak dolapları,gümüş ışıltılı duvar kağıtları,gümüş ev aksesuarları,liste uzayıp gidiyor.
Gümüş rengi dekor ve aksesuarlar mekana ışıltılı,aydınlık bir etki yaratır.Gümüş kış dekorasyonun rengidir.Yılbaşı dekorasyonunun da vazgeçilmez rengidir.
Yatak odasında gümüş yansımalar:Gümüş renkli dekorasyona parlak gümüş yastıklar ve gece lambalarıyla başlayabilirsiniz.Yatak odası dekorasyonda sofistike ve şık bir etki yaratmak isterseniz,metalik gümüş kumaşlardan,aynalı mobilyalardan yararlanabilirsiniz.Gümüş rengi ve ışıltılar,beyaz ve nötr renklerle birlikte kullanıldığında iyi bir uyum sağlayacaktır.Gümüş rengi kullanırken abartıya kaçmamaya dikkat edin.Mekanlar, sade dokunuşlar, gümüş birkaç aksesuarla muhteşem olacaktır.

Gümüş ışıltıları döşemelik kumaşlarda tercih edebilirsiniz.Yatak odası dekorasyonunda gümüş ışıltılı yatak takımları veya örtüleriyle müthiş bir görünüm elde edebilirsiniz.
Aynalı mobilyalar:Antrede kullanacağınız gümüş renkli ayna ve aynalı dresuar mekanı daha da aydınlık yapacaktır.Aynalı mobilyalar aynı zamanda mekanı geniş de gösterecektir.
Mutfakta gümüş dekorasyon:Modern çağdaş mutfak tasarımında paslanmaz çelik mutfak aletleri,metal dolap kulpları,parlak gümüş ışıltılı tezgah arasıyla dekorasyon tamamlanmış.Mutfaklarda gümüş tepsilerle de güzel bir dokunuş yakalayabilirsiniz.
Fransız stili mutfak dekorasyonunda gümüş etkisi....Gümüş renkli,metalik lambalarla muhteşem mutfaklar..
Gümüş ışıltılı duvar kağıtları:Gümüş ışıltıları ev dekorasyonunda kullanmanın diğer bir yolu da gümüş desenli duvar kağıtları..Gümüş aksesuarlarla birlikte çarpıcı bir etki yaratabilirsiniz.
Banyoda gümüş dokunuşlar:gümüş renkli banyo lavabosu,küvet,banyo aksesuarları

                               Banyoda lüks bir etki için gümüş banyo dolaplarından yararlanın.
Mobilyalarda gümüş
Yemek odasında gümüş rengi sandalye ve aydınlatmalar
Gümüş yılbaşı dekorasyonu:Gümüş şamdanlar,yılbaşı dekorasyonun baş taçları....

Bunlar da ilginizi çekebilir:
2013 sonbahar dekorasyon trendleri-metalik ışıltılar
Dekorasyonda 2014 ilkbahar renk trendi-gözkamaştırıcı mavi



Hiç yorum yok: