18 Ekim 2014 Cumartesi

Evinizde kış dekorasyonu için fikirler

Havalar soğumaya başladı.Evinizi küçük değişikliklerle hem trendlere uygun şekilde yenileyin hem de  sıcak ve neşeli bir ortam yaratın.
Evinizde kış dekorasyonu için öneriler
Yatak odasında kış için dokunuşlar..
Yatak odanızı kışa hazırlamak,son trendleri yakalamak için yatak örtüsü,yastık ve diğer tekstil ürünlerini güncelleyin.Kadife yastıklar,sahte kürk yatak örtüleri,kaşmir dokulu kumaşlar yatak odanızda lüks bir hava katacaktır.Daha sıcak bir ortam yaratmak için el örgüsü yün yatak örtülerini,yastıkları pufları da  tercih edebilirsiniz.
Metalik ışıltılar ekleyin.Altın,gümüş,bakır gibi metalik ışıltılar 2015 yılının yükselen trendleri arasında.Mekanlara lüks ve sıcak bir dokunuş katmak için nötr renk paletini metalik ışıltılar,sahte kürkler ve parıltılı camlar kullanın.
Kokulu mumlar..Ev dekorasyonunda canlandırıcı veya sakinleştirici bir etki yaratmak istiyorsanız farklı kokulu mumlardan yararlanın..Kokulu mumlar aynı zamanda evinize samimi,sıcak,romantik  bir hava katacaktır.Tepsi içerisine yerleştireceğiniz birkaç mum evinizin havasını bir anda değiştirecektir..
Örgüler-Örgü puf,yatak örtüsü,yastıklar kış dekorasyonunun vazgeçilmez parçaları..

Sahte kürkler-postlar:soğuk kış günleri için ister ayaklarınızın altına isterseniz kanepenizin üstüne koyun postlarını,sahte kürk şalları ekleyebilirsiniz.Bakınız:dekorasyonda kürk modası
Kanepelerinizin üzerine kürk atın.
Battaniye-şallar...özellikle ekose yün battaniyeler bu sene yükselen trendler arasında...Canlı renkleriyle mekana renk ve sıcaklık katacaktır.
Perdeler:Pencereleri giydirin.Fon perdeler,evinize hem renk katacak,hem de kışın soğuktan koruyacaktır.
Kumaşlar:Yün,kaşmir,kadife,sahte kürk gibi kumaşlar kullanın.Kumaşlarla oynayın.Yaz aylarında kullandığınız yastıkların yüzlerini kışlık kumaşlarla değiştirin.
Canlı renklerde seçeceğiniz yastıklar mekana sıcaklık katacaktır.
Halı ve kilimler.Zeminlerde tüylü halılar veya kilimleri kullanmayı unutmayın.
Şömine:Evinizde şömine varsa etrafında sıcak ve rahat bir oturma grubu oluşturun.yastıklar,battaniyelerle dekorasyonunuzu tamamlayın.
2014-2015 sonbahar-kış renk trendleri:çivit mavisi,olive(zeytin) yeşili,pastel tonlar bu kış aylarında sık sık kullanacağımız renklerin birkaçı...Mekana yeni bir dinamizm kazandıracaktır.
Bunlar da ilginiz çekebilir
Dekorasyonda havyan postları ve desenleri
Dekorasyonda 2014 ilkbahar  renk trendi-göz kamaştırıcı mavi
2013 yılının dekorasyon trendleri
İndigo renk dekorasyon

Hiç yorum yok: