3 Kasım 2014 Pazartesi

Yatak odası tasarımlarında şık detaylar

Yatak odaları için dekorasyon önerileri
Yatak odası dekorasyonunu tasarlarken,yorucu bir günün ardından ,rahat bir uyku,güne huzurlu ve dinlenmiş olarak uyanmamızı sağlayacak seçimler yapın.Herkes yatak odasının kendisine özel,rahat,güvenli bir ortam olmasını ister.Bakınız:farklı stillerde yatak odası stilleri

Yatak odaları,yatağıyla,mobilyaları,aydınlatması,nevresim ve tekstil ürünleriyle iyi bir tasarım gerektiriyor.Abartıdan uzak,sade tasarlanmış bir odada mutlu uyanırsınız.
Yatak odalarında renk seçimi:yatak odalarında renk seçimi de önemlidir.Sıcak renkler samimi,soğuk renkler sakinleştirici bir etkiye sahiptir.Açık renkler yatak odanızı daha geniş gösterecektir.Özellikle beyaz renk ışığı yansıtacağından yatak odanızı daha geniş ve aydınlık gösterecektir.
Yatak odalarında özellikle pembe ve mor tonlarını tercih edebilirsiniz.Uykusuzluk çekenler için lila gibi  morun açık tonlarının iyileştirici bir etki yaratır.Mavi ve yeşilin pastel tonları da sakinleştirici ve dinlendirici bir etki yaratacaktır.

Yatak odasında pembe..farklı dokuları bir arada kullanın..
Romantik,feminen yatak odası dekorasyonu:her yatak odasında romantik bir dokunuş olması gerekir
Modern tasarımlarda bej,beyaz ve gri gibi nötr renkler:sakin bir akşam geçirmek için sade tasarımlar,nötr renklerden yana seçiminizi yapın.Bakınız.nötr renklerde yatak odası dekorasyonu

Yatak odasında farklılık yaratmak,mobilyaların daha ön planda kendini göstermesi için desenli nevresimler,az sayıda aksesuar kullanın.
Endüstriyel stilde dekore edilmiş bir yatak odasında çiçekli nevresimlerle sıcak bir hava yaratılmış.
Yatak odasında perde seçimi:yatak odasının perdesi çok önemlidir.Yatak odasına hava katan perdeler aynı zamanda güze bir uyku için odaya giren ışığın ayarlanmasına da yardımcıdır.
Karartma özelliği olan perdeler,odaya giren ışığın girmesini engeller.Kullanacağınız tüllerle ışığın miktarını ayarlayabilirsiniz.

Tuvalet masası seçimi:Tuvalet masasında her zaman makyaj yapmanız gerekmez.Tuvalet masası seçiminde fonksiyonel,kullanışlı,çekmeceli modelleri seçiniz.Aynalı mobilyalar yatak odalarını daha geniş göstereceğinden küçük yatak odaları için iyi bir seçim olacaktır.
Yatak odası duvarınıza özellik kazandırın.Yatak odanızın duvarını dekoratif boyalar veya duvar kağıdı kullanarak yeni bir enerji kazandırın.
Duvar kağıdını tek bir duvara uygulayın.
Yatak odanıza taze çiçek yerleştirin.
Yatak odasında sakinleştirici ve dinlendirici bir etki yaratmak için dağınıklığı ortadan kaldırın.Depolama için dolapları kullanabilirsiniz.

Yatak odanızda farklılık yaratın.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Nötr renklerle dekorasyon
Gri renkle dekorasyon ipuçları
Fas stili yatak odaları
Bohem stili yatak odaları
Yatak odalarında yeni renk ve trendler
Yatak odalarında feminen çizgiler
Farklı tarz ve renklerde yatak odaları
Yatak odaları-2 beyazın güzelliği
Beyaz yatak odaları
Yatak odalarında renklerin önemi

Hiç yorum yok: